Heerlijck Wonen

Aan de westelijke rand van de uitbreidingslocatie Merenveld in Nederweert realiseert Janssen de Jong Projectontwikkeling het nieuwbouwproject De Heerlijckheid. Een prachtig nieuwbouwplan met diverse parkwoningen. Het nieuwe woongebied grenst aan het Kanaalpark en loopt parallel aan de Zuid Willemsvaart. De woningen kijken hier direct op uit. Je woont hier aan het water, dicht bij de natuur én dicht bij het centrum van Nederweert en Budschop.

Het aanbod varieert van royale vrijstaand geschakelde woningen tot ruime levensloopbestendige woningen met alle voorzieningen op de begane grond. Dit alles in een modern jasje.

De makelaars nemen je in onderstaande video graag mee naar het prachtige nieuwbouwplan De Heerlijckheid in Nederweert.

7 levensloopbestendige woningen

In de Heerlijckheid worden aan het kanaalpark 7 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer ensuite op de begane grond. Vanuit het terras kijk je prachtig uit over het kanaalpark. Naast de bergruimte op de begane grond is er voldoende bergruimte op de eerste verdieping waar tevens de tweede slaapkamer is.

  • alle voorzieningen op de begane grond
  • woonkamer en leefkeuken met veel daglicht
  • energiezuinig, gasloos en klaar voor de toekomst

2 vrijstaand geschakelde woningen

Op de hoekpercelen worden twee ruime vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een unieke ligging met prachtig uitzicht. De woning heeft een ruime woonkamer en leefkeuken, vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet op de verdieping. Dankzij de vele raampartijen rondom ervaar je lekker veel licht en ruimte.

  • royale leefkeuken met veel daglicht en uitzicht over het Kanaalpark
  • energiezuinig en gasloos
  • vloerverwarming op alle verdiepingen
Achtergrondafbeelding