Voorbereidingen start bouw woningbouwplan De Heerlijckheid in volle gang!

Voorbereidingen start bouw woningbouwplan De Heerlijckheid in volle gang!

Voorbereidingen start bouw woningbouwplan De Heerlijckheid in volle gang!

Nederweert – De voorbereidingen voor de bouw van 13 woningen in De Heerlijckheid, het nieuwbouwplan aan het kanaalpark langs de Zuid Willemsvaart, zijn in volle gang. Nu de meeste woningen verkocht zijn is de aannemer gestart met de voorbereidende werkzaamheden om in het voorjaar van 2020 te kunnen starten met de bouw. Naast vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-één-kapwoningen worden hier 7 levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

 

Nog enkele woningen beschikbaar!

In de Heerlijckheid zijn nog enkele vrijstaand geschakelde woningen en levensloopbestendige woningen beschikbaar vanaf € 325.000,- v.o.n.  De levensloopbestendige woningen hebben een volledig woonprogramma met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerste verdieping biedt ruimte aan een tweede slaapkamer, installatieruimte en de mogelijkheid voor een tweede badkamer.

De moderne vrijstaand geschakelde woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer en leefkeuken met prachtig uitzicht over het kanaalpark. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De zolder biedt ruimte aan een vierde slaapkamer, de technische ruimte en hier is de mogelijkheid voor het realiseren van een dakterras. De vrijstaand geschakelde woningen zijn beschikbaar vanaf € 387.500,- v.o.n.

 

Interesse?

Voor meer informatie betreft de levensloopbestendige woningen of vrijstaand geschakelde woningen kunt u contact opnemen met Dwars Makelaars of Woon Totaaladvies. Kijk ook eens op  onze website www.heerlijckwonen.nl.