Volop Variatie

Volop Variatie

Het leuke aan Rozenhof is het kleinschalige karakter en de variatie in aanbod. Er komen hoekwoningen, tussenwoningen, appartementen en bovenwoningen, met ieder een eigen identiteit van dakkapel tot extra brede woning. Rozenhof biedt daardoor voor elk wat wils. Door de charmante architectuur met verschillende kleuren voordeuren en gevelstenen, een variatie aan kapvormen en de verspringende goothoogtes oogt het geheel speels en vriendelijk. Vind jij hier je nieuwe thuis?

Trosroos

Trosroos

Bouwnummer: 1

Aan de Schouwstraat op bouwnummer 1 komt deze mooie hoekwoning. De woning staat op een extra brede kavel met een zuidwestelijke oriëntatie. Bij mooi weer zit je hier de hele dag lekker in het zonnetje. Achter de tuin is er volop parkeergelegenheid en ook in de straat voor de deur zou je de auto kwijt kunnen.

Heesterroos

Heesterroos

Bouwnummers: 2, 3, 4

Op bouwnummer 2, 3 en 4 aan de Schouwstraat komt type Heesterroos. Een mooie tussenwoning van 123 m² groot en 5,70 meter breed. De tuinen - met berging - liggen op het zuidwesten. Hier geniet je de hele zomer van het buitenleven.

Klimroos

Klimroos

Bouwnummers: 6, 7, 9, 10, 12 en 13

Op het eerste gezicht lijkt het type Klimroos een 'gewoon' gezinshuis. Het tegendeel is waar. Achter de charmante gevels gaan deze mooie bovenwoningen schuil. De woningen zijn verdeeld over de eerste- en tweedeverdieping en hebben een woonoppervlakte van 91 m². Ook 

geniet je van een groot dakterras met middag- en avondzon. 

Top Roos

Top Roos

Bowunummers: 17 en 18

Type Top Roos is een lekker ruime bovenwoning van 91 m² groot. Zit jij straks lekker op het terras te genieten van zon en uitzicht op het mooi aangelegde groene hofje? Je auto kun je kwijt in het straatje naast het huis. Dit huis is ideaal voor mensen die wel van groen en buiten houden, maar geen zin hebben in het onderhoud van een grote tuin.

Wilde Roos

Wilde Roos

Bouwnummers: 15, 21, 22, 26, 27 en 33

In Rozenhof komen 6 hoekwoningen van het type Wilde Roos. Voor welk huis je ook kiest, altijd geniet je van een grote tuin met gunstige zonligging. Vijf van de zes woningen liggen op een extra brede kavel en hebben daardoor een nog grotere tuin. De verschillende individuele accenten geven deze hoekwoning een heel charmant voorkomen (kaders rond de voordeur, speelse dakkapellen en roedes in de ramen). 

Stamroos

Stamroos

Bouwnummers: 14, 19, 20, 23, 24, 28, 29, 30 en 31

De tussenwoning van het type Stamroos komt 9 keer voor in Rozenhof. Het zijn stuk voor stuk fijne huizen die qua plattegrond redelijk gelijk zijn aan elkaar. Door de verschillende individuele accenten verschillen de huizen van elkaar. Met of zonder dakkapel of een frans balkon er is volop keuze. Woon jij straks aan het sfeervolle hofje of een leuk straatje?

 

Engelse Roos

Engelse Roos

Bouwnummers: 5 en 11

Gelijkvloers wonen én genieten van een tuin. Het kan in Rozenhof. Op de begane grond, onder de bovenwoningen aan de Schouwstraat, komen 2 appartementen van het type Engelse Roos. De wit gekeimde gevel, roedes in de ramen en de groene voordeur geven de huizen een charmante 

uitstraling. De extra brede tuinen liggen op het zuidwesten of zuidoosten.

Oude Roos

Oude Roos

Bouwnummer: 16

Type Oude Roos is een prachtig appartement op de begane grond van de bovenwoningen. Je hebt 91 m² woonoppervlakte en een extra brede tuin op het noordoosten. Je woont hier aan het hofje en daar kijk je mooi op uit vanuit openslaande deuren. Zet ze lekker open en laat die zomer maar binnenkomen.

Botanische Roos

Botanische Roos

Bouwnummer: 25 en 32

Er zijn twee woningen met tuitgevel in Rozenhof. Spreekt dit beeld je aan? Kies dan voor type Botanische Roos op bouwnummer 25 of 32. De woningen liggen beide aan het hofje en hebben een tuin op het oosten of zuidwesten. Door de tuitgevel is de zolder ruimer en heb je een woonoppervlakte van 119 m². Eventueel kun je de woonkamer nog met 1,2 of 2,4 meter uitbreiden.

 

Disclaimer

Disclaimer

De sfeerplattegronden en impressies zijn met zorgvuldigheid samengesteld en dienen als illustratie, ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd kunnen er geen rechten aan worden ontleend.