Officiële startsein woningbouw Korenhuys gegeven

Officiële startsein woningbouw Korenhuys gegeven

Op 24 oktober jl. is samen met de kopers, gemeente Horst aan de Maas, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Reindonck Bouw de officiële start bouw gevierd van 11 levensloopbestendige boerderijwoningen in plan Korenhuys (Beatrixstraat) te Sevenum. Op een voor deze bijeenkomst feestelijk ingerichte bouwplaats heeft wethouder Bob Vostermans samen met de kopers een ‘tijdcapsule’ ingegraven bij hun toekomstige woning.

Michiel Werkhoven, Regiodirecteur Zuid Janssen de Jong Projectontwikkeling, is trots om plan Korenhuys met deze laatste 11 woningen af te kunnen ronden. Michiel: “Het leuke is dat we voor een gevarieerde doelgroep mogen bouwen. Voor zowel jong als al wat meer op leeftijd. Gasloos en klaar voor de toekomst door het complete woonprogramma op de begane grond.” Dat dit een succesvol concept is, bleek uit de grote belangstelling voor dit plan. “In april is de verkoop gestart en binnen vijf maanden was alles verkocht en geregeld om te kunnen starten met de bouw. Zelfs alle koperskeuzen waren door de aannemer verwerkt. Door de ruime keuzen is geen enkele woning hetzelfde.”

Oplevering voorjaar 2020
Tijdens de bijeenkomst sprak Michiel zijn dank uit richting de kopers voor hun vertrouwen en gemeente Horst aan de Maas, bouwpartner Reindonck Bouw, Startpunt Wonen, Bulkens Architecten en overige projectpartners voor de prettige samenwerking. Hij wenste de kopers alvast veel woongeluk toe in dit mooie plan.
Stefan Jansen, Directeur Reindonck Bouw, is verheugd om in Sevenum te mogen bouwen. “We bouwen vóór mensen uit de omgeving dóór mensen uit de omgeving. We hebben een strakke planning en verwachten in het voorjaar van 2020 de sleutels te kunnen overhandigen aan de kopers.”

https://www.jjpo.nl/nieuws/officieel-startsein-woningbouw-korenhuys-gegeven/